Oopsie лепчиња/Oopsie bread

Ова се кето „лепчиња„ кои многу лесно и брзо се прават, нема многу маткање во кујна, можат да се замрзнат, а единствена маана им е тоа што излегуваат многу малку. 🙂 Потребно 6 јајца200 гр крем сирење или кремаста урдамалку сол2 гр прашак за пецивосусам/ким, опционално Жолчките се соединуваат со крем сирењето или урдата, се…… Продолжи со читање Oopsie лепчиња/Oopsie bread