Лосос со пире од брокула/Losos sa pireom od brokule

Многу сакам лосос! Печен, пржен, димен, на крекерче со малку лимон, маслиново масло и бибер..ммммм мљац! 🙂 Овде, не можам да го најдам освен замрзнат, па иако се работи за упитен квалитет кој никако не кореспондира со цената, сепак се наоѓа на нашата трпеза. Со оглед дека морам да избегнувам „нездрави„ јагленохидрати, се одлучив за пире…… Продолжи со читање Лосос со пире од брокула/Losos sa pireom od brokule