Турско пиде/Tursko pide

Младунче број 2 ги обожува! Ретко ги правам, бидејќи тешко запира човек со јадењето, па после си плачеме кога ќе застанеме на вага. Меѓутоа, веќе неколку дена пека за „турски пици„, како што ги нарекува, па мајка реши да го разгали за денешниов, неделен ручек. Потребно Тесто: околу 500 гр меко брашно тип 400 200…… Продолжи со читање Турско пиде/Tursko pide