Колач со моркови/Carrot cake

Во фрижидер со денови ми стои изрендан морков на кој што веќе немам што да му правам, па решив еден дел да го искористам за домашна супа со зеленчук, а од другиот дел да направам колач со моркови. Веќе имам правено торта со моркови, но ова е нешто сосема поинакво и далеку посочно од истата.…… Продолжи со читање Колач со моркови/Carrot cake